Wandel de Home Ediotion

Ook in 2021 Speciale ‘Home Edition’ van wandelevenement

Lopen van je eigen avond4daagse in Boekel-Venhorst mogelijk van 29 maart t/m 30 juni 2021!

Helaas ook dit jaar geen originele (jubileum) editie van avond4daagse Boekel-Venhorst. Maar we hebben goed nieuws! Met wederom de speciale editie van hét wandelfestijn kunnen jullie ook dit jaar gaan lopen. Doe jij ook mee aan de Avond4daagse - Home Edition?

Wat is Avond4daagse - Home Edition?
Vanaf 29 maart tot en met 30 juni 2021 loop jij jouw eigen Avond4daagse. Met eigen routes, vanaf een eigen locatie, op een eigen moment, met een gekozen afstand (2,5 – 5 – 10 km). Zo voorkomen we met elkaar dat het te druk wordt. Na vier wandelingen en een hoop beweegplezier ontvang je de enige echte Avond4daagse medaille thuisbezorgd!

Hoe werkt het?
Na aanmelding krijg je toegang tot de app eRoutes. Via de app ontvang je iedere wandeldag routes waar je uit kunt kiezen. Je bepaalt zelf wanneer je loopt. Als je je eigen Avond4daagse maar afrondt binnen 2 weken na de eerste wandeldag. Want het moet natuurlijk wel een prestatie blijven. Houd rekening met de maatregelen van de Rijksoverheid en loop niet in te grote groepen. Maak er vooral je eigen feestje van. Onderweg verrassen we je in de app met leuke berichten. Zo helpen we je ermee deze Avond4daagse onvergetelijk te maken.

Deel je avonturen en win!
Uiteraard hopen wij als werkgroep avond4daagse Boekel-Venhorst dat er ook dit jaar weer massaal gewandeld wordt in Boekel en Venhorst. Om een heel klein beetje het “samen” gevoel te creëren ontvangen wij graag mooie/leuke/originele foto’s van jullie wandelavonturen op onze Facebookpagina, Instagram of via e-mail: info@avond4daagseboekelvenhorst.nl
Aan het einde van elke maand wordt de mooiste foto beloond met een leuke prijs!
(Ingezonden foto’s worden gedeeld via onze (social) media kanalen. Over de uitslag en toekenning van de prijzen kan niet worden gecorrespondeerd).

Aanmelden
Inschrijving vindt dit jaar niet centraal via school plaats, maar kan online. Schrijf jezelf en medelopers hier online in. Deelname kost € 6,50. Geef bij aanmelding aan dat je loopt via avond4daagse Boekel-Venhorst en wij zorgen ervoor dat je de welverdiende Avond4daagse medaille ontvangt.

Wij kijken uit naar een vrolijke, sportieve en succesvolle Avond4daagse – Home Edition!
Werkgroep Avond4daagse Boekel-Venhorst

Naar het overzicht

Laatste nieuws

Aangepaste tarttijden vrijdag 10 juni

Geschreven op

In verband met de gezamenlijke intocht hebben we vanavond aangepaste starttijden!

Vrijwilligers

Wil je ons tijdens de avondvierdaagse ook een handje helpen als vrijwilliger?

Aanmelden als vrijwilliger