Agenda

Inschrijven

Wandelliefhebbers opgelet! Dit is je allerlaatste kans om in te schrijven voor de Avond4daagse in Boekel. Inschrijven kan nog bij de start op maandag 4 juni vanaf 17:00 uur bij Sporthal de Burcht. Tijdens dit vierdaagse wandelevenement loop je vier avonden achter elkaar e... Lees meer »

1e wandeldag (start in Boekel)

Op de eerste dinsdag van juni vindt altijd de eerste startdag plaats van de vierdaagse. Bij de startplek aan Sporthal De Burcht kan je die dag nog een laatste inschrijving doen. Dit kan zowel voor alle vier de dagen, als voor een dagkaart. Lees meer »

2e wandeldag (start in Venhorst)

De start van dag twee vindt plaats in Venhorst. Deze dag lopen we vooral in- en rondom Venhorst. Vanaf de NIEUWE STARTPLEK bij Camping de Noordkant, Noordstraat 15 in Venhorst. Hier heb je de laatste mogelijkheid om een vierdagenkaart te kopen. Lees meer »

3e wandeldag (start in Boekel)

Let er eventjes op dat we dit jaar, de derde dag starten en finishen in Huize Padua. Het is alweer een aantal jaren geleden en het leek ons leuk hier ook weer een keer te gaan wandelen. We lopen deze dag in de mooie natuur die Handel ons te bieden heeft. Lees meer »

4e wandeldag (start in Boekel)

Let op! 10km kan tussen 17:00 en 18:00 uur starten. 3km & 5km tussen 18:00 en 18:30 uur. De laatste dag van de vierdaagse. Start is wederom bij Sporthal De Burcht in Boekel. Ook deze dag is er nog een mogelijkheid om een dagkaart te kopen. Lees meer »

Slotfeest!

Op de laatste wandeldag sluiten we af met een supergezellige afterparty. Tijdens de intocht vanaf St-Petrus, via de Bernhardstraat, worden de wandelaars traditiegetrouw ontvangen door vele supporters, ouders en andere familieleden. Lees meer »

Laatste nieuws

Inschrijving Geopend, Loop Mee van 4 tot en met 7 juni!

Geschreven op

Het is tijd om je wandelschoenen te poetsen en jezelf klaar te stomen voor vier dagen vol plezier en gezonde beweging, want de...

Vrijwilligers

Wil je ons tijdens de avondvierdaagse ook een handje helpen als vrijwilliger?

Aanmelden als vrijwilliger