Agenda

Online inschrijven

Schrijf je van 3 april tot en met 31 mei hier online in, dan zorgen wij dat je startbewijs op de gekozen datum klaarligt. Bij het afronden van de bestelling kan je kiezen of je de startbewijzen op een afhaalavond op wilt komen halen of op de startdag van de Avond4daagse z... Lees meer »

1e wandeldag (start in Boekel)

Op de eerste dinsdag van juni vindt altijd de eerste startdag plaats van de vierdaagse. Bij de startplek aan Sporthal De Burcht kan je die dag nog een laatste inschrijving doen. Dit kan zowel voor alle vier de dagen, als voor een dagkaart. Lees meer »

2e wandeldag (start in Venhorst)

De start van dag twee vindt plaats in Venhorst. Deze dag lopen we vooral in- en rondom Venhorst. Bij de startplek aan het plein in Venhorst heb je de laatste mogelijkheid om een vierdagenkaart te kopen. Ook zijn hier dagkaarten verkrijgbaar. Lees meer »

3e wandeldag (start in Huize Padua)

Let er eventjes op dat we dit jaar, de derde dag starten en finishen in Huize Padua. Het is alweer een aantal jaren geleden en het leek ons leuk hier ook weer een keer te gaan wandelen. We lopen deze dag in de mooie natuur die Handel ons te bieden heeft. Lees meer »

4e wandeldag (start in Boekel)

Let op! 10km kan tussen 17:00 en 18:00 uur starten. 3km & 5km tussen 18:00 en 18:30 uur. De laatste dag van de vierdaagse. Start is wederom bij Sporthal De Burcht in Boekel. Ook deze dag is er nog een mogelijkheid om een dagkaart te kopen. Lees meer »

Slotfeest!

Op de laatste wandeldag sluiten we af met een supergezellige afterparty. Tijdens de intocht vanaf St-Petrus, via de Bernhardstraat, worden de wandelaars traditiegetrouw ontvangen door vele supporters, ouders en andere familieleden. Lees meer »

Laatste nieuws

Inschrijven voor editie 2023 (6 tot en met 9 juni)

Geschreven op

Op 3 april start de online inschrijving weer voor de editie van 2023. Als jij je online inschrijft, dan zorgen wij dat je start...

Vrijwilligers

Wil je ons tijdens de avondvierdaagse ook een handje helpen als vrijwilliger?

Aanmelden als vrijwilliger