Agenda

Inschrijven locatie Regenboog

Het inschrijfmoment voor kinderen en hun ouders/verzorgers van Kindcentrum De Regenboog. Heb je geen kind op de Regenboog, maar komt deze datum toch goed uit, dan is inschrijven hier gewoon mogelijk. Inschrijven gebeurt in de hal van het gebouw van KC De Regenboog / OBS U... Lees meer »

Inschrijven locatie Uilenspiegel

Het inschrijfmoment voor kinderen en hun begeleiders van Kindcentrum De Uilenspiegel. Inschrijven gebeurt in de hal van het gebouw OBS Uilenspiegel / KC De Regenboog aan de Parkweg. Ook anderen belangstellenden kunnen zich hier inschrijven. Lees meer »

Inschrijven locatie Cornelius

Speciaal voor de kinderen en hun familielden uit Venhorst komen wij naar het gebouw van Kindcentrum Cornelius voor een inschrijfmoment in de aula van het gebouw. Iedereen (ook niet ouders) is hier welkom om een startkaart op te halen. Lees meer »

Inschrijven locatie Octopus

Als laatste komen wij natuurlijk ook naar de aula van Kindcentrum Octopus om daar aan iedereen die interesse heeft een startkaart te verkopen. Ook al ben je geen kind of ouder van dit kindcentrum, je bent toch welkom. Lees meer »

Inschrijven Sporthal de Burcht

Iedereen die interesse heeft in een startkaart is deze dag welkom bij de eerste avondinschrijving in de kantine van Sporthal De Burcht. Lees meer »

Inschrijven De Horst

Voor alle inwoners van Venhorst en omstreken die nog niet zijn ingeschreven is dit het moment. Je bent deze avond van harte welkom in de foyer van Gemeenschapshuis De Horst. Lees meer »

Inschrijven Sporthal de Burcht

De laatste mogelijkheid om de felbegeerde startkaart in de voorinschrijving te bemachtigen. Wij zien je graag verschijnen in de kantine van de sporthal. Hierna is inschrijven alleen nog maar mogelijk bij de start van de vierdaagse. Lees meer »

Starttijd 1e dag Avond4daagse

Op de eerste dinsdag van juni vindt altijd de eerste startdag plaats van de vierdaagse. Bij de startplek aan Sporthal De Burcht kan je die dag nog een laatste inschrijving doen. Dit kan zowel voor alle vier de dagen, als voor een dagkaart. Lees meer »

Starttijd 2e dag Avond4daagse

De start van dag twee vindt plaats in Venhorst. Deze dag lopen we vooral in- en rondom Venhorst. Bij de startplek aan het plein in Venhorst heb je de laatste mogelijkeheid om een vierdagenkaart te kopen. Ook zijn hier dagkaarten verkrijgbaar. Lees meer »

Starttijd 3e dag avond4daagse

De derde dag starten en finishen we weer in Boekel bij Sporthal De Burcht. We lopen deze dag in een ander gebied van Boekel dan de eerste dag. Bij de startplek zijn deze dag alleen nog maar dagkaarten te koop. Lees meer »

Starttijd 4e dag Avond4daagse

De laatste dag van de vierdaagse. Start is wederom bij Sporthal De Burcht in Boekel. Ook deze dag is er nog een mogelijkheid om een dagkaart te kopen. Op deze vrijdag lopen we eveneens in en rondom Boekel. We eindigen de officiĆ«le wandeltocht bij Zorgcentrum St-Petrus. Lees meer »

Afsluitfeest jubileumeditie

Op de laatste wandeldag sluiten we af met een supergezellige afterparty. Tijdens de intocht vanaf St-Petrus, via de Bernhardstraat, worden de wandelaars traditiegetrouw ontvangen door vele surporters, ouders en andere familielden. Lees meer »

Laatse mogelijkheid medailles

Op deze avond bieden wij de laatste mogelijkheid een medaille op te halen. Dit ophalen kan in Sporthal De Burcht. Vergeet je stempelkaart niet! Lees meer »

Laatste nieuws

Nieuwe website live

Geschreven op

We heten je van harte welkom op onze nieuwe website. Hier vind je alle nodige info met betrekking tot dit wandelevenement.

Vrijwilligers

Wil je ons tijdens de avondvierdaagse ook een handje helpen als vrijwilliger?

Aanmelden als vrijwilliger