Agenda

Starttijd 1e dag Avond4daagse

Op de eerste dinsdag van juni vindt altijd de eerste startdag plaats van de vierdaagse. Bij de startplek aan Sporthal De Burcht kan je die dag nog een laatste inschrijving doen. Dit kan zowel voor alle vier de dagen, als voor een dagkaart. Lees meer »

Starttijd 2e dag Avond4daagse

De start van dag twee vindt plaats in Venhorst. Deze dag lopen we vooral in- en rondom Venhorst. Bij de startplek aan het plein in Venhorst heb je de laatste mogelijkeheid om een vierdagenkaart te kopen. Ook zijn hier dagkaarten verkrijgbaar. Lees meer »

Starttijd 3e dag avond4daagse

De derde dag starten en finishen we weer in Boekel bij Sporthal De Burcht. We lopen deze dag in een ander gebied van Boekel dan de eerste dag. Bij de startplek zijn deze dag alleen nog maar dagkaarten te koop. Lees meer »

Starttijd 4e dag Avond4daagse

De laatste dag van de vierdaagse. Start is wederom bij Sporthal De Burcht in Boekel. Ook deze dag is er nog een mogelijkheid om een dagkaart te kopen. Op deze vrijdag lopen we eveneens in en rondom Boekel. We eindigen de officiĆ«le wandeltocht bij Zorgcentrum St-Petrus. Lees meer »

Afsluitfeest jubileumeditie

Op de laatste wandeldag sluiten we af met een supergezellige afterparty. Tijdens de intocht vanaf St-Petrus, via de Bernhardstraat, worden de wandelaars traditiegetrouw ontvangen door vele surporters, ouders en andere familielden. Lees meer »

Laatste nieuws

Leuke weetjes Home Edition

Geschreven op

Wat ligt er een onwerkelijk jaar achter ons. Hopelijk gaat het jou goed. Helaas kon de Avond4daagsen afgelopen jaar niet (in de...

Vrijwilligers

Wil je ons tijdens de avondvierdaagse ook een handje helpen als vrijwilliger?

Aanmelden als vrijwilliger