Veel gestelde vragen

INSCHRIJVINGEN

Moet ik mezelf als begeleider ook inschrijven?
Iedereen die met de Avond4daagse meeloopt schrijft zich in. Ook als begeleider maak je gebruik van alle georganiseerde zaken en ben je dan ook een volwaardige deelnemer. 

Het kan wel zo zijn dat je als begeleider bijvoorbeeld maar twee dagen meeloopt en een andere begeleider de andere dagen. Indien dit het geval is, is één inschrijving voor beide begeleiders voldoende. Jullie krijgen dan gezamenlijk één kaart, die dan ook recht geeft op één medaille.

Kan ik mezelf ook per mail inschrijven?
Het is mogelijk om een groepsinschrijfformulier via de website te downloaden en deze ingevuld retour te sturen. Dan kunnen de kaarten op één van de geplande inschrijfdata opgehaald en betaald worden. Zie het kopje inschrijvingen voor deze data. Op deze data blijft de mogelijkheid om je als groep of individuele loper direct in te schrijven. Daarnaast is het ook mogelijk om je op de startdagen nog in te schrijven.

Wat heeft de voorkeur: voorinschrijving of ter plekke inschrijven?

Onze voorkeur heeft zeker een voorinschrijving. Op deze manier kunnen we van te voren je startkaart in orde maken. Ook weten wij tijdig hoeveel deelnemers we kunnen verwachten. Een voorinschrijving is ook voordeliger voor je. Verder ontloop je hiermee een evt. drukte bij een inschrijving aan de start. Inschrijven bij de start blijft echter wel mogelijk.

Kan ik me ook individueel inschrijven?

Alles is mogelijk. In je eentje inschrijven en flink doorstappen, in een tweetal lopen of in een groepje. Elke dag bepaal jij met wie je loopt.

Wat als ik mezelf niet met een groep heb ingeschreven en ik wel graag met een groep wil lopen?
Als je met een groep wilt lopen is het niet verplicht om jezelf met een groep in te schrijven. Je bent vrij om mee te lopen met wie je wilt. Als je dus een individuele inschrijving hebt gedaan, kun je gewoon aansluiten bij een groep. Andersom is dit ook het geval. Heb je jezelf met een groep ingeschreven, dan kun je er ook nog altijd voor kiezen individueel te lopen.

Mag mijn hond ook meelopen?

Nee, helaas mogen honden, ook al zijn ze aangelijnd, niet meelopen tijdens ons evenement. Wij hopen op je begrip hiervoor.

Kan ik samen met een rolstoelgebruiker deelnemen?

Jazeker, jullie zijn van harte welkom. De 3 km-route is altijd begaanbaar voor rolstoelgebruikers. Soms is dit ook het geval bij de 5 km-route, maar het is wenselijk dit van te voren bij de start even na te vragen.

MEDAILLE

Als ik niet alle dagen meeloop ontvang ik dan alsnog een medaille?
Kinderen t/m 12 jaar mogen één dag missen en ontvangen dan alsnog een medaille. Alle andere deelnemers dienen alle dagen mee te lopen om een medaille te ontvangen.

Wat als ik op vrijdagavond niet in de gelegenheid ben om mijn medaille op te halen?
Indien je niet in de gelegenheid bent om op vrijdagavond je medaille op te halen dan is er de mogelijkheid om hem op een nader te bepalen moment alsnog op te halen in Sporthal de Burcht.

ROUTES

Wanneer worden de routes bekend gemaakt?
De routes worden op de dag van de Avond4daagse zelf bekend gemaakt. Dagelijks zullen de routes zoals gebruikelijk bij de start uitgedeeld worden.

Heb je verder nog vragen?

Kijkt dan even bij het deelnamebeleid of neem contact met ons op.

Agenda

Er zijn nog geen berichten.


   Bekijk de hele agenda

Laatste nieuws

Vrijwilligers en sponsors bedankt!

Geschreven op

Beste vrijwilligers en sponsors, De afgelopen week heeft Boekel-Venhorst weer volop kunnen genieten van de gezellige en sportie...

Vrijwilligers

Wil je ons tijdens de avondvierdaagse ook een handje helpen als vrijwilliger?

Aanmelden als vrijwilliger