Lancering: “Avond4daagse” lied

Na twee jaar is het eindelijk zover: de Avond4daagse in originele en traditionele vorm gaat door! Dat betekent honderdduizenden feestende kinderen die weer wandelend de straten kleuren. En dit jaar wordt dat extra feestelijk, want de Avond4daagse krijgt voor het eerst een eigen lied. BNNVARA’s Kinderen voor Kinderen heeft speciaal voor hét wandelevenement een nieuw nummer geschreven genaamd “Avond4daagse”. Op vrijdag 20 mei wordt het nummer met clip en dansvideo gelanceerd op NPO Zapp, Spotify, YouTube en Avond4daagse.nl.

Groot feest

Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN), initiatiefnemer van de Avond4daagse, is verheugd dat het weer mogelijk is gezamenlijk te wandelen. Paul Sanders, directeur-bestuurder KWbN: “Met de Avond4daagse brengen we jaarlijks een half miljoen kinderen in beweging. Met name het samen lopen en onderweg een feestje bouwen, hebben velen de afgelopen jaren gemist. We zijn dan ook heel blij dat we samen met onze lokale organisatoren alle kinderen deze mogelijkheid weer kunnen bieden én ze zo kunnen laten ervaren hoe leuk bewegen is. Dat we dankzij Kinderen voor Kinderen nu ook beschikken over een passend en swingend Avond4daagse lied, maakt het feest extra groot!”

Lange traditie

Zowel de Avond4daagse als Kinderen voor Kinderen  hebben een lange traditie. Het was dan ook een kwestie van tijd tot beide elkaar zouden vinden. Florence van Duijvendijk, eindredacteur Kinderen voor Kinderen: “De Avond4daagse leeft enorm onder kinderen op de basisschool. Daarom vinden we het geweldig dat we met het nummer “Avond4daagse” een feestelijke bijdrage kunnen leveren aan deze mooie traditie. We kijken er naar uit dat zoveel kinderen al zingend en swingend op ons nummer over de finish zullen gaan.”

Potje met vet 2.0

Met het lied “Avond4daagse” beschikt het evenement over een nieuw “potje met vet”. Het is dan ook het streven dat álle kinderen het lied tijdens het lopen meezingen. Hier is ook een leuke actie aan gekoppeld. Sturen kinderen een video in waarin zij op het lied lopend te zien zijn, dan maken zij kans dat deze opgenomen wordt in een aparte songtekstvideo van Kinderen voor Kinderen!   

Naar het overzicht

Agenda


   Bekijk de hele agenda

Laatste nieuws

Inschrijving Geopend, Loop Mee van 4 tot en met 7 juni!

Geschreven op

Het is tijd om je wandelschoenen te poetsen en jezelf klaar te stomen voor vier dagen vol plezier en gezonde beweging, want de...

Vrijwilligers

Wil je ons tijdens de avondvierdaagse ook een handje helpen als vrijwilliger?

Aanmelden als vrijwilliger