Speciale ‘Home Edition’ van wandelspektakel

Speciale ‘Home Edition’ van wandelevenement

Een jaar geen Avond4daagse is ondenkbaar. Daarom organiseert avond4daagse Boekel-Venhorst samen met Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en eRoutes een speciale versie van het grote wandelfestijn. Met Avond4daagse – Home Edition kan iedereen zijn eigen individuele wandeltocht lopen. Met behulp van de speciaal voor de Avond4daagse aangepaste app, loopt iedereen hun eigen routes op hun eigen moment. Zo wordt drukte en te grote groepsvorming voorkomen. En natuurlijk wacht na vier dagen wandelen de enige echte Avond4daagse medaille.

Maak je eigen Avond4daagse route

Iedereen die zich inschrijft via www.avond4daagse.nl kan gebruik maken van het onderdeel Avond4daagse – Home Edition in de app eRoutes. Deelnemers geven hierin aan hoeveel kilometer ze willen lopen en waar ze willen vertrekken. De app maakt dan vier verschillende routes vanaf dat punt. En – handig! - de routes eindigen ook op het vertrekpunt. Dus de deelnemers komen altijd weer thuis. Bovendien houdt de app bij waar en wanneer je loopt. Zo krijgen deelnemers ook een  overzicht van hun prestaties.

Kies je eigen wandelmoment

Om te voorkomen dat te veel wandelaars tegelijk gaan lopen, kunnen deelnemers wandelen tussen 1 juni en 31 augustus 2020. Om er wel een prestatie van te maken, moeten ze de vier wandeldagen in twee weken afleggen. Verder staat het moment van wandelen vrij. Dus (anders dan de naam doet vermoeden) mag er dit jaar ook overdag gelopen worden. Bovendien kunnen de lopers zowel doordeweeks als in het weekend de wandelschoenen aantrekken.

Aanmelden

Inschrijven is mogelijk via www.avond4daagse.nl. Deelname kost € 5. Inschrijving vindt dit jaar niet centraal via school plaats, maar ouders/verzorgers schrijven zichzelf en hun kinderen in. Er kan gekozen worden uit drie afstanden: 2,5 – 5 – 10 km. Geef bij aanmelding aan dat je loopt via avond4daagse Boekel-Venhorst en zij zorgen ervoor dat je de welverdiende Avond4daagse medaille ontvangt. Wil je eerst meer informatie? Bezoek dan www.avond4daagse.nl.

Avondvierdaagse Boekel Venhorst home edition

Naar het overzicht

Agenda


   Bekijk de hele agenda

Laatste nieuws

Inschrijving Geopend, Loop Mee van 4 tot en met 7 juni!

Geschreven op

Het is tijd om je wandelschoenen te poetsen en jezelf klaar te stomen voor vier dagen vol plezier en gezonde beweging, want de...

Vrijwilligers

Wil je ons tijdens de avondvierdaagse ook een handje helpen als vrijwilliger?

Aanmelden als vrijwilliger